5. hét - avagy az első üresjárat

Eltelt egy újabb hét, igazából az első szinte üres. Így a poszt mérete is ehhez fog igazodni.

Igazából csütörtökig semmi érdemleges nem történt. Akkor lett végre netem. Múlt héten, amikor beszéltem velük, azt nem találták meg a modemet a rendszerbe. Most ismét meg próbálták keresni, és láss csodát, meglett. Úgyhogy egy 20 perces telefonhívás után visszakapcsolták a netet, és mostmár tölthetem fel a képeket.

Másik nagy eseménye a hétnek az újabb, és egyben egy ideig utolsó bevásárlás. Végre vettem tányérkészletet, evőeszközt, és a személyes kedvencemet: robotgépet :) Már csak a sütit kell csinálni! Próbaképpen összedobtam egy palacsintát... hát palacsintasütő és lapát nélkül elég nehéz. De jövő héten megérkezik az is pestről. Addig is élek húsgolyón...

 20180218_201107.jpg

A meló megy, még egy hét, és ketten leszünk Balázzsal a csapatban (igazából két és felen, de az most nem számít). A kollega elmegy apasági gyesre. Ez itt egy elég érdekes dolog. 9 hónap szülési szabadság jár a két félnek, fejenként minimum 3 hónap. Szóval augusztusig marad is ez a felállás.

És az utolsó dolog: Kitűztük az első svéd bevásárlás időpontját: márc 2. Már kíváncsian várom, mi lesz ott. Lehet hogy végre tudunk venni mosószert? És még lehet hogy a csirkemell is olcsó? És vajon mennyi a narancs? Itt most 19.9 korona!

Maradok továbbra is tisztelettel Osloban,

Seri

A bejegyzés trackback címe:

https://seri-menni-oslo.blog.hu/api/trackback/id/tr7813680652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Seri Menni Oslo

Friss topikok

süti beállítások módosítása